beIN Sports 1 HD izle. Gaziantep Galatasaray maçı canlı izle selçuk sports - beIN Sports 1 HD izle. Süper Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen Galatasaray, Gaziantep deplasmanında 3 puan için sahada olacak. Ev sahibi Gaziantep ise 4 puan gerisinde yer aldığı Galatasaray’ı mağlup ederek puan farkını 1’e indirmek için mücadele edecek. Peki, Gaziantep Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte Gaziantep Galatasaray maçı canlı izle selçuk sports - beIN Sports 1 HD izle

Gaziantep Galatasaray maçı canlı izle selçuk sports

Süper Lig’de Beşiktaş, Konyaspor ve Karagümrük mağlubiyetleri ile yara alan sarı kırmızılı takım 21. haftaya girilirken üçüncü sırada yer alıyor. Lider Beşiktaş’ın 5 puan, ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin 3 puan gerisinde yer alan Galatasaray müsabakadan 3 puanla ayrılmak istiyor.  

Elde ettiği başarılı sonuçlarla ligin dördüncü sırasında yer alan Gaziantep ise dikkatleri üzerine çekmişti. Galatasaray’ın 4 puan gerisinde bulunan Gaziantep kendi evinde kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

GAZİANTEP GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İki takımın da galip gelmek için sahada yerini alacağı mücadele 29 Ocak 2021 Cuma günü oynanacak. Hakem Mete Kalkavan’ın düdük çalacağı müsabaka saat 19:00’da başlayacak ve Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Mirallas ve cezalı Muhammet Demir kadroda yer almazken Galatasaray’da ise Omar, Fehgouli, Falcao, Şener, Emre, Diagne ve Oğulcan kadroda bulunmuyor.

GAZİANTEP FK - GALATASARAY MAÇI İLK 11'LERİ

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Tosça, Jefferson, Güray, Olkowski, Oğuz, Mirallas, Maxim, Vetrih, Dicko

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Belhanda, Taylan, Emre Akbaba, Arda Turan, Emre Kılınç, Babel 

LİGDEKİ 4. RANDEVU

Gaziantep FK ile Galatasaray, bugüne kadar Süper Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda da 1 olmak üzere 4 kez karşı karşıya geldi. Ligdeki maçlarda sarı-kırmızılılar 2 galibiyet alırken, 1 maç da berabere sona erdi. İki takım daha önce 2013-2014 sezonunda Türkiye Kupası 4. Turu'nda karşılaştı. İstanbul'da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar penaltılar sonucunda 6-5 kazanmıştı. Ligdeki maçlarda Galatasaray'ın 8 golüne, Gaziantep FK 4 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadeleyi Galatasaray 3-1'lik skorla kazandı.

DEPLASMAN KARNESİ

Galatasaray ligde geride kalan haftalarda deplasmanda 10 karşılaşmaya çıktı. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 6 galibiyet alırken, 4 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Aslan rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde 11 gol gördü. Cimbom dış sahada son olarak Yeni Malatyaspor ile karşılaştı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı.

SON İKİ MAÇINDA YENİLMEDİ

Süper Lig'de son iki maçından galip ayrılan Galatasaray, Gaziantep FK maçıyla galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılılar bu mücadelenin ardından Medipol Başakşehir ile sahasında, Fenerbahçe ile de deplasmanda karşı karşıya gelecek.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Galatasaray bu sezon savunmada gösterdiği başarılı performansla ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar geride kalan haftalarda kalesinde 17 gol gördü. Cimbom ayrıca ligde 9 maçta da kalesini gole kapadı.

LUYINDAMA VE BELHANDA SINIRDA

Galatasaray, Gaziantep FK maçı öncesinde iki futbolcusu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Younes Belhanda ve Christian Luyindama, karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımının yanında olamayacak.