Akıllı telefon camiasının en iddiaları telefonlarını piyasaya süren Samsung firmasının son kozu Galaxy Z Fold 3 oldu. Bir düşün model Galaxy Z Fold 2 geçtiğimiz ay piyasaya sürülmüştü. Tarihler birbirine çok yakın olmasına rağmen şimdiden yeni telefon modeliyle ilgili yeni detaylar ve tabii ki olmazsa olmaz iddialar ortaya çıkmaya başladı. Son iddialara göre, Samsung Galaxy serisinin yeni amiral gemisi olarak kabul edilen Galaxy Z Fold 3, S-Pen ile birlikte gelecek. 

S-PEN İÇİN ULTRA İNCE CAM YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

The Elec sitesinden ve UBI Research tarafından yayınlanan son rapordan alınan bilgilere göre, Samsung S Pen yeni telefon modeli olan Galaxy Z Fold 3'e gelecek. Bu bağlamda çalışma yapan şirket, S Pen kaleminin ucuna dayanıklı olacak kadar kalın bir cam sistemi olan UTG (Ultra Thin Glass) yani ultra ince cam yapmaya çalışıyor. Ayrıca yeni telefon modelinde AES (Aktif Elektrostatik Çözüm) sayısallaştırıcı teknolojisinin de kullanılmasının planlandığı öne sürülüyor.

S-Pen'in Galaxy Z Fold 2 modeline geleceği söylenmişti

Samsung S-Pen'in Galaxy Z Fold modellerine geleceğine dair söylentiler daha önce de yaygınlaşmıştı. Samsung geçtiğimiz ay piyasaya sunduğu Galaxy Z Fold 2'nin S-Pen'e sahip olduğunu söylemişti. Buna rağmen telefon kalemsiz bir şekilde piyasaya sunuldu. Samsung şirketinin teknik sınırlamalara maruz kalmasından ötürü S-Pen'i Galaxy Z Fold 2 modeline ekleyemediği öğrenildi.