Yaz transfer döneminde Etebo'yu kadrosuna katan Galatasaray, yeni oyuncusuna doyamadan onu sakatlığa kurban vermişti. Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'ya karşı savaş veren Galatasaray'da yeni transfer Etebo'nun, ilk 11'de görev aldığı ilk maçtan sonra sakatlandığı bildirilmiş, Etebo'nun sağ kasık adelesinde hafif düzeyde bir zorlanma tespit edilmişti. Etebo'nun milli arada sakatlığını atlatma derecesine geldiği öğrenildi.

ETEBO ANTRENMANLARDA ÇOK İSTEKLİ

Sakatlığı beklenenden daha erken bir şekilde yenmeyi başaran 24 yaşındaki genç oyuncu Etebo, son 3 gündür çıktığı antrenmanlarda gösterdiği performansla adeta göz dolduruyor. Nijeryalı orta saha oyuncusunun idmanlarda hırslı bir şekilde ter dökmesi, oyuncunun daha farklı bir "Etebo"ya bürüneceğine dair mesajlar verdi. 

Galatasaray'a hazır bir şekilde gelmeyen Etebo, taraftarın ve teknik adam Fatih Terim'in beklentilerini tam olarak karşılayamamıştı. Sakatlığı sona eren ve hırslı oyun tarzıyla dikkat çeken Etebo, kendini taraftara kanıtlamaya hazır görünüyor.

Galatasaray'da yapılan tek orta saha transferi

Yaz transfer döneminde beklenenin çok altında kalan Galatasaray, yalnızca bir orta saha transferi yapmıştı. Özellikle Taylan Antalya'nın tedavisinin devam ettiği şu sıralarda teknik direktör Fatih Terim, yeni transfer Etebo'ya çok güveniyor.