Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Seçim için başvuru yaptıklarını söyleyen Cengiz, Galatasaray'da yeniden aday olma hususundaki kesin kararını 4 Aralık'ta vereceğini ifade etti.

SİZ BASKIN SEÇİM GÖRMEMİŞSİNİZ

Baskın seçim iddialarına yanıt veren Mustafa Cengiz, 25 Ocak'ta seçime girip 25 Ocak tarihinde devir teslim aldıklarını ifade etti. 31 Ocak'ta transfer sezonunun kapandığını dile getiren Cengiz, o dönem hocadan da alınan onayla üç günde Ndiaye'nini satıldığını söyledi. Seçim kararı ilan ettikleri günden 31 Ocak tarihine kadar 45-50 günlük bir süre olduğunu ifade eden Cengiz, İspanya Ligi'nden Barcelona'nın 5 gün varken seçime girdiğini de belirtti.

Mustafa Cengiz, geçen 6 transfer dönemini 6 ayrı 'dayak' olarak nitelendirdi. daha geniş fırsatlar verdiğini beyan ederek baskın seçim iddialarında bulunanlara, baskın seçim görmediklerini söyleyen Cengiz, "Diğer yönetimde 100 imza toplandı, 20 gün bırakıldı. 45 kişilik kadro kuruldu, üstüne bir de transfer planlaması da yapıldı." dedi.

4 ARALIK'TA KARAR VERECEK

Seçim için resmi başvuru yaptıklarını beyan eden Mustafa Cengiz, hiçbir şeyi laf olsun diye yapmadıklarını, inanmadıkları bir işe de girişmediklerini vurgulayarak seçimlere 20 gün kaldığı zaman adaylık hususunda nihai kararını vereceğini açıkladı. Başvurup başvurmayacağı ile ilgili kararı 4 Aralık 2020'de vereceğini belirtti.