Son dönemlerde taraftarı kelimenin tam anlamıyla çileden çıkarak Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'nin Ankaragücü maçında ilk 11 kadrosunda yer almayacağına ilişkin iddialar büyüyor. Galatasaray taraftarını ve teknik direktör Fatih Terim'i gösterdiği performansla hayal kırıklığına uğratan 30 yaşındaki kanat oyuncusu Sofiane Feghouli, Ankaragücü maçında forma şansı bulamayabilir.

SAKATLIĞI ATLATTI

Sofiane Feghouli, sakatlanmasının ardından belindeki ağrılar sebebi ile Galatasaray'ın Erzurumspor'a karşı verdiği mücadelede forma şansı bulamamıştı. Sakatlığı atlattığı öğrenilen Feghouli'nin, Ankaragücü maçında 11 oynama şansının çok düşük olduğu ortaya çıktı.

Fatih Terim sıcak bakmıyor

Galatasaray'da gözden düşen Sofiane Feghouli, iyileşmesine rağmen Ankaragücü maçında ilk 11'de forma giyemeyebilir. Teknik adam Fatih Terim, oyuncusuna şans verme fikrine sıcak bakmıyor. Daha çok sağ açıkta Emre Kılınç, sol açıkta Ryan Babel'i oynatmayı düşünen Fatih Terim, yine de oyuncuların antrenmanlarda gösterdikleri performansları da baz alarak son kararını verecek. Feghouli'nin idmanlarda yeterli performansı göstermesi halinde Fatih Terim oyuncusuna yeniden şans verebilir.