Ara transfer dönemi öncesi takımın eksik bölgelerine takviye yapmak isteyen Galatasaray'da biletleri kesilen oyuncular netleşmeye başladı.
 
Fotomaç'ın haberine göre, 14 yabancısı bulunan sarı-kırmızılılarda öncelikli hedef ise yeni gelecek isimlere yer açmak olacak. Bu doğrultuda adımlarını atan yönetim, sakatlığı uzun sürecek olan Sergio Oliveira'nın sözleşmesini dondurma kararı aldı.
 
Bu sezon kadro planlarında yer almayan ve forma şansı bulmakta zorlanan Portekizli yıldızla yolların ayrılması bekleniyor.
 
Bu sezon başında Leipzig'ten büyük umutlarla transfer edilen Angelino ise performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı.
 
Bu doğrultuda Leipzig'le satın alma opsiyonunu kaldırmak için görüşmeler yapan Cimbom, istediği sonucu alamadı. İspanyol sol bekle devre arasında yollar ayrılacak ve bu bölgeye yabancı bir sol bek transferi yapılacak. 
 
Sol beke acil transfer isteyen Okan Buruk, Manchester City'nin sol bek oyuncusu Sergio Gomez'i izleme kararı aldı.
 
23 yaşındaki İspanyol Sergio Gomez, daha fazla süre alabilmek ve kendini geliştirmek adına ayrılığa sıcak bakıyor. Aslan, 23 yaşındaki oyuncuyu 1.5 yıllık kiralamak istiyor.
 
Sergio Gomez bu sezon 8 maçta sadece 268 dakika sahada kalabildi ve bu süreçte 1 asist yaptı.
 
Ndombele'den de istediği verimi alamayan Cimbom bu bölgeye de bir transfer yapmanın hedefinde. Bu bölgeye genç ve dinamik bir oyuncu takviye etmek isteyen Cimbom, rotayı Danimarka'ya kırdı.
 
Galatasaray, Norveç ekibi Bodo/Glimt forması giyen Albert Gronbaek için devreye girdi.
 
Merkez orta saha oyuncusu, bu sezon 46 maçta forma giyerken 16 gol - 10 asistlik performans gösterdi ve 4 bin 21 dakika süre aldı.