1.5 yıllık kiralık sözleşmesi sona eren Marcelo Saracchi ve Emre Taşdemir ile yolları ayıran Galatasaray, sol bek arayışlarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, İspanya'nın Real Betis takımında forma giyen Alex Moreno'yla el sıkıştı.

Ağustos 2019'da Vallecano'dan Betis'e 7 milyon euro karşılığında transfer olan Moreno, yeşil-beyazlı kulüple 2024'e kadar sözleşme imzalamıştı.

Sarı-kırmızılı idareciler, Real Betis ile satın alma opsiyonuyla kiralama konusunda ise prensipte anlaştı. Moreno, önümüzdeki sezon parçalı formayı giyecek.

İSTANBUL'A GELECEK
 
Moreno'nun önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek seçim öncesi sarı-kırmızılılara imza atması bekleniyor. Kariyerine Vilafranca'da başlayan Moreno, 2011'de Barcelona altyapısına transfer oldu.

25 MAÇTA 2 ASİST 

Geçen sezona fırtına gibi giren ve ilk 13 maçta forma giyen Moreno, yaşadığı sakatlık ve koronavirüs hastalığı nedeniyle sahalardan bir süre uzak kaldı. Toplamda 25 maça çıkarken 2 asist yaptı.

MAAŞI 1.2 MİLYON EURO

La Liga ekibine 500 bin euro kiralama bedeli ödeneceği öğrenildi. Moreno da 1.2 milyon euro kazanacak. Futbolcunun satın alma opsiyonu için belirlenen fiyat ise 4 ila 5 milyon euro civarında.