Galatasaray - Kasımpaşa maçı canlı izle kaçak - bein sports 1 canlı izle donmadan şifresiz izle. Süper Lig'in 24. haftasını 48 puanla zirvede tamamlayan Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. taraftarlar ve futbolseverler sabırsızlıkla galatasaray-kasımpaşa maçının başlamasını bekliyor. Birçok kişi ise internet üzerinden izleyebilmek için Galatasaray - Kasımpaşa canlı izle aramaları yapıyor.

Galatasaray - Kasımpaşa maçı canlı izle kaçak - bein sports 1 canlı izle donmadan şifresiz izle

Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler 

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk (Luyindama), Marcao, Ömer Bayram, Taylan, Kerem, Belhanda, Emre Kulınç, Onyekuru, Mohammed 

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi, Aytaç, Bistrovic, Koomson, Hajradinovic, Hodzic, Thielin

Galatasaray Kasımpaşa maçı ertelenecek mi?

Kar yağışıyla ilgili son dakika haberleri üst üste geliyor. İstanbul'da kar etkisini her geçen saat daha da arttırıyor. Saat 16:00'da oynanacak Galatasaray Kasımpaşa maçıyla ilgili son durum yakından takip ediliyor. Bu akşam 19:00'da başlaması gereken maç kar yağışı nedeniyle 16:00'ya alınmıştı fakat özellikle İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı artarak devam ediyor.

Meteoroloji'nin üst üste yaptığı uyarılardan sonra İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Galatasaray Kasımpaşa arasındaki maçın ertelenip ertelenmeyeceği de taraftarların yoğun şekilde takip ettiği konuların başında geliyor. Son dakika bilgisine göre İstanbul'da kar yağışı akşam saatlerine doğru etkisini daha da arttıracak. Hakem Erkan Özdamar'ın maçın ertelenmesiyle ilgili kararını maç saatine yakın vereceği gelen bilgiler arasında.

İstanbul'daki kar yağışı maç saatinde de devam edecek...

Galatasaray'da 5 eksik

Sarı-kırmızılı takımda 5 futbolcu farklı nedenlerle bu müsabakada forma giyemeyecek.

Yaşadığı sakatlık sonrası tedavi ve adaptasyon süreci devam eden Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli ile Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi takımı yalnız bırakacak.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Halil Dervişoğlu, karantina ve takip süreci devam ettiği için kadroda yer alamayacak. 

Cezalı olan kaptan Arda Turan ile Oğulcan Çağlayan da müsabakada sahaya çıkamayacak.

Galatasaray - Kasımpaşa maçı canlı izle kaçak

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Erkan Özdamar'ın düdük çalacağı 90 dakika beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.