Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Peki Galatasaray - Alanyaspor Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.45'te başlayacak. Hakem Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği karşılaşma, A Spor'dan yayımlanacak.

Corona virüs salgını nedeniyle bu sezon uygulanan yeni statü gereği tur, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılaşmayı kazanan takım, yarı finale yükselecek.

Galatasaray - Alanyaspor eşleşmesinde tur atlayan taraf, Sivasspor - Antalyaspor eşleşmesinin galibiyle yarı finalde karşılaşacak. 

Toplam 18 kezle organizasyonda en fazla şampiyonluk yaşayan takım unvanına sahip olan Galatasaray, kupaya bu sezon 5. turdan dahil oldu. Sarı-kırmızılı takım, Misli.com 3. Lig temsilcisi Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla eleyerek son 16 turuna yükseldi. Bu turda Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile eşleşen Galatasaray, deplasmanda normal süresi 0-0, uzatmaları 1-1 biten maçta seri penaltı atışlarını 7-6 alarak çeyrek finalist oldu. 

Aytemiz Alanyaspor ise 5. turda TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'u 5-1 yenerek son 16 turuna kaldı. Bu turda Süper Lig temsilcilerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşan Akdeniz temsilcisi, rakibini 4-1'lik skorla kupa dışına itti ve çeyrek finale adını yazdırdı.

Galatasaray - Alanyaspor Türkiye Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı 10 Şubat Çarşamba günü saat 20.45'de başlayacak. Karşılaşma ATV ekranlarından canlı yayınlanacak

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin ardından oynanacak yarı final mücadelelerinin tarihi ise 16, 17 ne 18 Mart olarak açıklandı.