Son dakika haberi: Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) İstanbul merkezli 14 ayrı ilde operasyon düzenlendi. "Ankesör Operasyonu" ile birlikte tam 33 şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Nefes kesen operasyon anları, polis kameralarına bir bir yansıdı. İşte FETÖ operasyonuna ilişkin detaylar...

İSTANBUL MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, terörle mücadele kapsamında FETÖ'ye operasyon düzenledi. FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki sözde mahrem yapılanmasına yeni bir darbe indirildi. TSK içindeki sözde sivil imamlarla sözde örgütün iletişim aracı olarak kullanılan ankesörlü hatlardan iletişim kuran sözde mahrem yapılanması mensubu 44 şüpheliyi yakalamak için düğmeye basıldı.

33 şüpheli gözaltına alındı

Tespit edilen 44 şüpheliyi yakalamak için harekete geçen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, İstanbul merkezli 14 ayrı ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 33 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. O anlar, polislerin kameralarına yansıdı.