Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı, eli kanlı Fetullah Gülen'in, Koronavirüse (Kovid-19) yakalandığıyla ilgili değerlendirmede bulunan Gazeteci Nedim Şener, kritik bilgilere yer verdi. Örgüt içindeki konuşmalar ve FETÖ elebaşının son videosundaki tespitlerini paylaşan Şener, "FETÖ elebaşı Gülen, son videosunda 'öldü' iddialarını yanıtladı. Ölmemiş evet, ama ölüden beter halde." ifadelerini kullandı.

ÖLDÜ İDDİALARINI YANITLAMAK İÇİN VİDEO ÇEKTİ

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen, kendisi hakkındaki "öldü" iddialarının artış gösterdiği dönemde tekrardan örgüt üyelerine 33 dakikalık bir mesajla seslendi ve videonun sonunda, "mağaraya çekilme" mesajını vererek gitti.

FETÖ elebaşı, konuşmak üzere gelirken duvarı boydan boya LED ile kaplı bir odanın içinden geçiyor ve söz konusu ekranda İstanbul şehrinin bir manzarası yer alıyor. 

ELEBAŞININ ETRAFINDA HİÇ KİMSE YOK

Normal şartlarda etrafında hep örgüt üyeleri olur, ancak FETÖ elebaşı bu salona tek başına geliyor ve yürümekte zorlandığı açık bir şekilde görülüyor. Elebaşının konuşma yaptığı esnada hiçbir örgüt üyesi kendisine yaklaşmıyor ve hepsi maskeli bir vaziyette bekliyor. FETÖ elebaşı maske takmıyor ve bu vesileyle örgüt tabanına mesaj gönderiyor.

KONUŞMASINDA ZOR NEFES ALIYOR, BAŞI SOL YANA DÜŞÜYOR

FETÖ elebaşı, 33 dakikalık konuşması boyunca zar zor nefes alıyor ve nefes almada zorluk çekmesinden ötürü videonun defalarca kez kesilip montajlanarak 33 dakikalık bir kayıt haline getirildiği açık bir şekilde görülüyor.

Elebaşı, ölümüyle ilgili iddialara yanıt verdiği bölümde başı sol yana düşüyor. Konuya da zaten yanında bulunan örgüt üyelerinin uyarısı üzerine giriş yapıyor.