Milli ara öncesi oynadığı son 3 maçta sıfır çeken Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos, takımın son durumuna dair futbol koordinatörü Samet Aybaba ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Ligin kalan bölümü için üçüncülük mücadelesi veren Portekizli hoca, takımda motivasyonu sağlamakta zorlandığını söyledi. Eleştirileri üzerine aldığını ancak kendisi dışında da bazı durumların yaşandığını belirten Santos, en önemli problemin 'Ekip ruhu' olduğunu vurguladı.

Mevcut kadroda çok fazla oyuncunun haziran itibarıyla ayrılacağını vurgulayan 69 yaşındaki çalıştırıcının, "Çok fazla gidecek isim var, tam olarak akılları burada değil. Bu durum da takımın performansında olumsuzluk yaratıyor. Bu kadroda ekip ruhunu yakalayamıyoruz. Sürekli benim savunma futbolu oynatmam eleştiriliyor. Ancak futbolcuların fiziksel durumu, baskılı oynamaya müsait değil. Bu nedenle önde çok baskı yapamıyoruz. Bu yüzden savunma oynatıyorum gibi gözüküyor. Asla böyle değil" diyerek Aybaba'ya dert yandığı öğrenildi.

 

KAYNAK: SABAH