Geçtiğimiz gün UEFA U21 Seçme Turu için De Koel Stadyumu'nda Cebelitarık karşısına ter döken Hollanda U21 Milli Futbol takımında Ferdi Kadıoğlu attığı golle dikkatleri üzerine çekti. Hollanda takımı, maç boyunca Cebelitarık'a aman vermedi. İstatistiklere göre Hollanda maç boyunca 25 şut çekerken Cebelitarık yalnızca 3 şut çekebildi, şutların hiçbiri kaleyi bulmadı.

FERDİ KADIOĞLU 40. DAKİKADA SAHNEYE ÇIKTI

Maç, Dani de Wit'in 7. dakikada attığı golle hızlı başladı. Ardından Wit, 2. golünü kaydederek takımı daha da iştahlandırdı. Ardından Fenerbahçe takımının genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu 40. dakikada golü bularak değerini ortaya koymayı başardı.

Hollanda takımının ezici üstünlüğü istatistiklere de yansıdı. Portakallar, yüzde 88'lik pas isabetiyle oynadı ve 751 başarılı pas gerçekleştirdi.

TÜRKİYE FUTBOL TAKIMINI SEÇİP SEÇMEMEK KONUSUNDA KARARSIZ

21 yaşındaki forvet ve kanat oyuncusu hala milli takımlar konusundaki kararını net olarak veremedi. Kadıoğlu'nun Türkiye Milli Takımını mı yoksa Hollanda Milli Takımını mı seçeceği henüz belli değil.

FERDİ KADIOĞLU İSTATİSTİKLERİ

Genç yıldız şu ana kadar çıktığı 121 maçta 18 gol atıp 21 asist yaptı. Geçtiğimiz sezon 32 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, bu maçlarda 6 gol atıp 5 kere de arkadaşlarına gol pası verdi.