Bilindiği üzere sportif direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, transfer döneminde başarısını kanıtlamış, pek çok isimle transfer sağlanmasında büyük katkıda bulunmuştu. Fenerbahçe Kulübü'nde şu ana kadar anlaşma imzalanan 13 isim yer alırken bu transferler için yalnızca 5.7 milyon euro harcandı. 

19.8 MİLYON EURO KAR EDİLDİ

Vedat Muriç ve Jailson'un satışından toplamda 24.5 milyon euroyu kasasına koyan sarı-lacivertli ekip, bu transferlerden 19.8 milyon euro kar etti. 

SAĞ KANAT VE FORVET ADAYLARI BELLİ OLDU

Fenerbahçe transfer çalışmalarında artık sona ulaşmaya çalışıyor. Sağ kanat ve forvet noktalarına da yeni isimler almak isteyen ekipte gündemdeki isim Roma takımında forma giyen Diego Perotti oldu. Roma'da satış listesine konulan Diego Perotti, bir süredir Fenerbahçe'nin listesinde yer alıyor. 

Kalu için nabız yoklanıyor

Fenerbahçe'nin alternatif olarak düşündüğü isimlerden biri Samuel Kalu. Forvet bölgesi için ise takıma son katılan isimlerden olan Samatta ile uyumlu olabileceği düşünülen Ze Luis ismi önplana çıkıyor.

Son olarak Fenerbahçe'nin düşündüğü isimlerden biri Papiss Cisse. Cisse, geçtiğimiz sezon Alexander Sörloth ile gol krallığı için yarışmıştı.