Transfer sezonu sarı-lacivertli takım için epey hareketli geçiyor. Gerçekleştirdiği son transfer ile 16. transferine imza atan Fenerbahçe, bir süredir peşinde olduğu Diego Perotti ile her konuda anlaşmaya vardı.

TRANSFER SEZONUNUN ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

Perotti'nin gelişini sosyal medya platformu Twitter'daki resmi hesabı üzerinden duyuran Fenerbahçe, bu sene yaptığı transferlerle sık sık gündeme geldi ve transfer döneminin açık ara şampiyonu olarak kabul edildi.

Özellikle de Vedat Muriqi'i rekor bir bonservis bedeli ile Lazio'ya satan ekibin transferlerde toplam 6 milyona yakın bir bedel ödemesi de dikkat çekiyor.

DİEGO PEROTTİ İSTANBUL'A GELİYOR

beIN SPORTS tarafından yapılan habere göre, Fenerbahçe nicedir yolunu gözlediği oyuncu Diego Perotti ile anlaştı. 32 yaşındaki oyuncunun bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi. Fenerbahçe, Twitter hesabından uçak emojili bir paylaşım yaparak taraftarı heyecanlandırdı.

DİEGO PEROTTİ KİMDİR? DİEGO PEROTTİ İSTATİSTİKLERİ

26 Temmuz 1988 yılında Arjantin Moreno'da hayata gözlerini açan Diego Perotti, futbol hayatına CD Meron altyapısında başladı. Yıldız oyuncu kariyerinde Sevilla, Boca Juniors, Genoa ve Roma gibi takımlarda ter döktü.

Hem forvet hem sağ kanat mevkiilerinde oynayabilen Diego Perotti, bu sezon çıktığı 26 maçta 6 gol 4 asist yaptı. Arjantinli yıldızın genel bilançosuna bakıldığında, çıktığı 395 maçta 56 gol 58 asist yaptığı görülüyor.