Süper Lig'de karşı karşı gelmeye hazırlanan Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının kıyasıya rekabeti, yarın Şükrü Saraçoğlu stadyumunda sahne alacak. Tüm Türkiye'deki futbolseverlerin ilgiyle takip ettikleri derbi maçlarındaki rekabet, her daim heyecan dolu bir atmosfere sahip oluyor. Peki, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri belli oldu muFenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçıyla ilgili detaylar...

KANATLARDA 5 ADAY VAR

Son ana kadar herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde, Gökhan, Serdar, Altay, Ozan, Cisse, Caner, Sosa, Tisserand ve Gustavo'nun ilk 11 kadrosunda yer almasına kesin gözle bakılıyor.

Kanatlarda ise 5 aday yer alıyor. Kalan iki forma için Pelkas, Ferdi, Perotti, Thiam ve Mert Hakan yarışıyor. Ancak bu isimler arasında formaya en yakın olan isim Perotti.

Yine de Perotti'nin hastalığı sebebiyle pek çok idmana çıkamaması da önemli bir detay oluyor. Rekabet anlamında kendini gösteren Pelkas ve Mert Hakan'la ilgili olarak; teknik adam Erol Bulut şimdiye kadar Pelkas'tan vazgeçmedi, ancak Mert Hakan son zamanlarda oldukça formda.

Valencia koronavirüs olduğundan ötürü görev almayacak

Fenerbahçe'nin ilk 11'inde Ferdi ve Thiam'ın isimlerinin görülme ihtimali oldukça zor. Öte yandan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek isimler arasında Samatta, Nazım Sangare, Harun ve Samatta yer alıyor. Valencia ise koronavirüs (covid-19) hastası olduğundan ötürü forma şansı bulamayacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ne zaman?

Süper Lig kapsamında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın nefes kesen rekabeti, yarın (29 Kasım 2020) oynanacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Futbolseverlerin dört gözle beklediği derbi maçın yarın saat 19:00'da, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda başlayacak. Maç, naklen beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.