Sosyal medya platformu Instagram üzerindeki hesabından, "Sözcü Gazetesi'ne çok kızgınım" başlıklı bir görsel paylaşan Fazıl Say, Sözcü Gazetesi'nin attığı manşetleri çarpıtmasına isyan etti.

Gazetenin kendisini hedef gösterdiğini söyleyen Say, "Ben de bir dönem Türkiye'den kaçmayı düşündüm ama sonra doğru bildiklerimin mücadelesini vermek için kaldım." ifadelerini kullandı.

Bu manşetleri okuyan küfreder

Say'ın ifadeleri şu şekilde:

"Sözcü ile röportaj yapmaktan oldum olası çekinmişimdir.çünkü bu çarpıcı manşet tutkusu, insanları hedef tahtasına koyuyor. Suya Yazılan kitabımla ilgili röportaja gelmişlerdi 5 gün önce. Ben bugün röportajdan sadece kendi dediklerimi ayıklayıp size sundum. Onların manşetlerini değil."

MANŞETLERİ ÇARPITTILAR

"Ben de bir dönem Türkiye'den kaçmayı düşündüm ama sonra doğru bildiklerimin mücadelesini vermek için kaldım." cümlesini kullanan Fazıl Say, manşette cümlesinin yalnızca bir kısmına yer verildiğini bildirerek, "Türkiye'den kaçmayı düşündüm" kısmını aldıklarını söyleyerek isyan etti.

ÖZÜR FALAN DİLEMEYİN

Say, "Bu manşeti okuyan biri bana küfürü basar. Hiç kusura filan bakmasınlar, ben bir daha bu gazete ile hiç bir şekilde iletişimde olmayacağım. Okumayacağım da. İstemiyorum. Kusura bakmayın kardeşim. Hedef tahtasına koymaktır bu. Bir insanı toplum önünde yıpratmaktır. Özür mözür de dilemeyin. Sözcü gazetesinin bu hedef göstermesinde Akit'den ne farkı var?" dedi.