Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'e yurt dışından dudak uçuklatan bir teklif geldi. Deneyimli hoca net cevabını lig bitiminde verecek.

Galatasaray'da istifaya çağrılan Fatih Terim'e sürpriz bir talip çıktı. Kısa süre evvel İstanbul'a gelen Katar Milli Takımı'nın bir yetkilisinin deneyimli hoca ve avukatı Rezzan Epözdemir'le bir araya geldiği öğrenildi. Bu ismin Terim'e, 2022 Dünya Kupası'nda Katar Milli Takımı'nı çalıştırmasını önerdi; 1.5 senelik süreç için tam 10 milyon euro teklif etti.

Fatih Terim'in Katar Milli Takımı'ndan gelen teklif için şu an beklemede bulunduğu ve nihai kararını sezon bitiminde vereceği öğrenildi.

ULTRASLAN'DAN FATİH TERİM ÇIKIŞI!

Galatasaray'ın aldığı başarısız sonuçların sonrası Fatih Terim'in koltuğu sorgulanırken ultrAslan'dan münakaşa yaratan bir çıkış geldi. Deneyimli hoca ve yönetimin istifasını isteyen taraftar grubunun lideri Sebahattin Şirin, "Fatih Terim'in Galatasaray'a son gelişi, birebir kendim ve ultrAslan doğrulusunda gerçekleştirilmiştir" diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bu sözlere eski yöneticilerden Ural Aküzüm'den reaksiyon geldi. Terim'in dönüş hikayesini Clubhouse yayınında anlatan Aküzüm, hocayı kendilerinin göreve getirdiğini anımsattı.

ÖZBEK YÖNETİMİNDEN CEVAP!

Ural Aküzüm, "Fatih Terim'i Galatasaray'a getiren, benim de içerisinde bulunduğum Dursun Özbek yönetimidir. Başka kimse değildir. Muhalefete karşın riskler alarak Fatih Hoca'yı Galatasaray'a getirdik. Kimse Twitter'da 'Biz getirdik' diye caka satmasın" şeklinde konuştu. Ayrıca, "Fatih Terim giderse kim gelecek? Çağdaş Atan mı; Okan Buruk mu?" şeklinde soran Aküzüm, "Galatasaray tarihinin 3'te 1'i Fatih Terim'dir. Galatasaray'da ultrAslan bir realite ama kimse Galatasaray'ı yönetmeye kalkmasın" şeklinde konuştu.