Galatasaray'da başkan olması amacıyla yoğun baskı yapılan Fatih Terim gelecek sezon da teknik direktörlük koltuğunda oturmak istiyor.

29 Mayıs'taki seçimi bekleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni vazifeye gelecek başkan ve yönetime göre kararını verecek. Camianın ileri gelenleri İmparator'a başkan adaylığı konusu ile ilgili baskı yapsa da Fatih Terim'in bu dönemde bu tür bir düşüncesi yok.

Devam etmeye sıcak bakıyor

1 ay sonra bitecek sözleşmesinde artı 3 sene opsiyon olan ve teknik direktörlüğe devam etmek isteyen Terim, başkan Mustafa Cengiz ve şuanki yönetim dışında bir ekiple çalışmaya sıcak bakıyor.

Transferde aktif rol alacak

Antalya'da 1-0 kazandıktan sonra "Ailem, dostlarım ve Galatasaray'a göre bir üçgen kurdum ve 50 senedir bu üçgende yaşıyorum. Hayatımın sonuna kadar bu üçgen içersinde kalacağım'' şeklinde konuşan Fatih Terim, yeni sezon planlamasını yapmaya başladı.

Teknik heyet değişecek

Teknik heyette değişiklik düşünen İmparator'un scout ekibinin önerisiyle alınan Yedlin'den hiç memnun kalmadığı ve vazifeye devam etmesi durumunda transferde daha aktif rol oynayacağı öğrenildi.