Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Kasımpaşa'nın stadından 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu mağlubiyet, Galatasaray'ın bu sezon aldığı ilk mağlubiyet olarak kayıtlara geçti. Sarı-kırmızılı ekibin galibiyet alması durumunda ligte 1. sıraya yerleşmesi beklenirken sıralamada puan kaybetmesi, teknik direktör Fatih Terim de dahil bütün taraftarları huzursuz etti.

Tecrübeli teknik adam, maçın ikinci yarısından itibaren terör estirdi ve maçın hakemi Cüneyt Çakır'a çok sert tepki gösterdi.

CÜNEYT ÇAKIR'A 'İŞGÜZARSIN' DEDİ

Kasımpaşa ve GalatasarayRecep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarının uzatma bölümünde Kasımpaşa, Yusuf Erdoğan'la gol kaydetti. Fatih Terim, 1-0 geriye düşerek soyunma odasına dönmesinin ardından ikinci yarıda adeta terör estirdi. Teknik adamın çok sinirli olduğu gözlerden kaçmadı. Küplere binen Terim, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın Kasımpaşa lehine düdük çalmasının ardından hakeme, "İşgüzarsın." diyerek tepki gösterdi.

MAÇIN BİTİMİNE 3 DAKİKA KALA SAHAYI TERK ETTİ

Son dakikalarda 4. hakem, 5 dakikalık bir uzatma olacağını bildirince Fatih Terim bu karara da tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam, maçın bitmesine 3 dakika kala sahayı terk ederek soyunma odasına gitti.