Fox TV'den ayrıldıktan sonra ekranlardan uzak kalan ve son dönemde Youtube kanalı kuran Fatih Portakal, 20 Mart'tan itibaren Sözcü TV'de ana haber bülteni ile akranlara geri dönüyor. 1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV'de Genel Müdürlük koltuğuna Yılmaz Özdil oturmuştu.

Özdil'in sürpriz ayrılık kararının ardından kanalda peş peşe istifalar gelmişti. Özdil'in istifasının ardından Sözcü TV'nin başına Alişer Delek getirilmişti. İstifalar sonrası yeni transfer çalışmalarına başlayan Sözcü TV yönetimi, geçtiğimiz haziranda Fox Haber'den ayrılan Özgür Çakmakcı'yı Haber Koordinatörü olarak atadı.

GENEL MÜDÜR DELEK İLE EL SIKIŞTI

2020'nin son aylarında Fox TV ekranlarına veda eden ve uzun süredir ekranlardan uzak kalarak inzivaya çekilen sunucu Fatih Portakal, Sözcü TV ile anlaşmaya vardı. Genel Müdür Alişer Delek ile el sıkışan Portakal, Sözcü TV'de ana haber bültenini sunacak. Sözcü TV ile anlaşmaya varan Portakal, 20 Mart'tan itibaren ekranlarda olacak.

VİDEO ÇEKİP DUYURDU

Fatih Portakal, yeni kanalını, "Her başlangıcın öncesinde biten bir hikaye vardır, demiş birisi. Umarım güzel olacak ne dersiniz? #youtube yayınlarına da devam merak etmeyin" notuyla duyurdu.