Fatih Karagümrük, bu akşam Süper Lig'in 13. hafta maçları kapsamında Galatasaray ekibini konuk etmeye hazırlanıyor. Nefes kesen mücadele bugün oynanacak. Fatih Karagümrük, 5 oyuncusundan yoksun kalan Galatasaray'ı evinde ağırlayacak. Peki, Fatih Karagümrük-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? İşte maç detayları...

FATİH KARAGÜMRÜK EVİNDE HİÇ YENİLMEDİ

Tam 36 yıllık aradan sonra Süper Lig'e geri dönen Fatih Karagümrük takımı, şu ana kadar çıktığı maçların hiçbirinde evinde mağlubiyet almazken, konuk olduğu hiçbir sahadan da galip olarak ayrılmayı başaramadı. Kırmızı-siyahlı ekip, evinde Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Çaykur Rizespor'u mağlup etti. Ancak Kasımpaşa ve Demir Grup Sivasspor maçlarından eşit skorla ayrıldı.

Deplasman maçlarında galibiyet sevinci yok

Fatih Karagümrük, konuk olduğu Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ve Aytemiz Alanyaspor'un sahalarında yenildi. Gaziantep FK, Hes Kablo Kayserispor ve MKE Ankaragücü ekipleriyle ise berabere kaldı.

FATİH KARAGÜMRÜK-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

 

Fatih Karagümrük, saat 19.00'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Galatasaray ekibini ağırlayacak. Mücadele, beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.