Diziseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 169. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanın her bölümde zirve yaptığı diziyi izleme fırsatı bulamayanlar, dizinin son bölümünü Youtube kanalı üzerinden izleyebilir. EDHO son bölüm Youtube trend videolar listesinde 3. sıraya kadar yükselmeyi başardı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölüm detayları...

EDHO 169. BÖLÜM ÖZETİ

Hızır Çakırbeyli büyük bir sınavla karşı karşıyadır ve bu sınavı çok değerli yeğeni Alpaslan ile vermektedir. Alpaslan'ı başına buyruk tavırlarından ötürü masadan kovan Hızır Reis, Alpaslan'ı aileden de kovmuştur. Şahin Ağa, Alpaslan'a akıl verir. Alpaslan da bu bağlamda hayatında yeni bir döneme girmiştir. Aklıyla hareket eden Alpaslan artık işin içine bilek gücünü de katacaktır ve artık teyzesi Ceylan Çakırbeyli’yi de karşısına almıştır. Düşmanlarına karşı koymaya hazır hale gelen Alpaslan, Çakırbeyli soyadından vazgeçer ancak önünde Korkmazlar gibi büyük bir engel vardır. Alpaslan kendisine yeni bir ekip kurar. Bu ekipte en çok Kubilay'a güvenir. 

Yaman Korkmaz tüm masaya savaş açmıştır. Sonraki adımda Haşmet Façalı'yı hedef alan Yaman Korkmaz, onun evine giderek tehditler savurmuştur. Sinsi planlara karşı bir planı olan Hızır Reis de kendilerine karşı yapılacak her türlü kötülüğü defetmeye hazırdır.

EDHO 169. BÖLÜM FULL TEK PARÇA