Her Salı saat 20.00'da diziseverleri ATV ekranları başında toplamayı başaran, heyecanın hat safada olduğu dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 169. bölümüyle takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Diziseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) yeni bölümüyle ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, EDHO 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 168. bölüm özetini haberimizden okuyabilir, bölümü tek parça halinde izleyebilirsiniz.

EDHO 168. BÖLÜM ÖZETİ

Çakırbeyli ailesi her gün yeni bir olaya uyanmaktadır. Alpaslan kendi kafasına göre kararlar alırken Hızır Reis de kardeşi İlyas'ın yüzünden zor duruma düşer. Hızır Reis ölümden döner ve bundan sorumlu olan Bahar Sincanlı'yı affettiğini söyler. Yine de Bahar Sincanlı'nın ölümüne ferman veren İlyas Çakırbeyli, abisini vermesi güç bir kararın ortasına doğru sürükler.

Alpaslan hala intikam için yanıp tutuşuyor

İlyas, Ömür Çakırbeyli'ye rağmen Bahar Sincanlı'ya ait kalemi kırmıştır. Bununla da yetinmeyen İlyas, ağabeyinden gizli bir şekilde yeni bir karar alır. Korkmazlar karşısında verilen savaşta Şahin Ağa iki taraf arasında kalmış ve bir seçim yapmaya zorlanmıştır. İlyas, bu yüzden Yaman'a dersini verir. Alpaslan'ın ise intikam hırsı hala devam etmektedir. 

Gizli bir şekilde Yaman Korkmaz'a ait gizli mekanı basan Alpaslan başını feci bir derde sokarak rehin alınır. Çok sevdiği amcası, Alpaslan'ı kurtarmak için harekete geçer. Yaman Korkmaz'ın arkasında duran gücün babası olduğu gerçeği gün yüzüne çıkar.

Sincanlılar, Çakırbeyliler ve Korkmazlar arasındaki düşmanlık büyümeye devam ederken Façalı ailesinden Haşmet Façalı'nın sakladığı sır da ortaya çıkmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EDHO dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman cafesiyaset.com haber sitemizden detayları öğrenebilirsiniz.

EDHO 168. bölüm kesintisiz tek parça izle