Gelen bilgilere göre: F.A. isimli şahıs, İstanbul'da trafik kazası geçirdi. 27 yaşındaki eski sevgilisi G.A., kendisine geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere F.A. ile bir kafede buluştu. F.A. tarafından darp edildikten sonra cinsel saldırıya uğrayan genç kadın, eski sevgilisi tarafından, "Burada yaşananları ailem ve sevdiğim kız duyarsa bundan sonra benden kork, ölümün benim elimden olur." şeklinde tehdit edildi.

KAFEDE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

F.A. ve G.A., İstanbul Sarıgazi'de bulunan bir kafede buluştular. Ardından iki eski sevgili arasında henüz sebebi öğrenilemeyen bir tartışma çıktı. Tartışma esnasında G.A., eski sevgilisi F.A.'ya tokat attı. İkilinin kavgası, saldırganın arkadaşı Emre A'nın araya girmesiyle sona erdi. 

Ardından mağdur kadın, Emre A. ve G.A. ile birlikte bir araca bindi. İkili arasındaki tartışma burada da devam ederken F.A., Emre A.'yı araçtan indirip eski kız arkadaşını eve bırakacağını öne sürmesinin ardından genç kadına cinsel saldırıda bulundu. G.A. karşı koyunca onu darp eden F.A., genç kadını bayılttıktan sonra cinsel saldırıda bulundu.

CİNSEL SALDIRININ ARDINDAN TEHDİT ETTİ

Yaptıklarından sonra kadını tehdit eden G.A., eski kız arkadaşının araçtan inmesine de izin vermedi. F.A., emniyete giderek F.A.'dan şikayetçi oldu. İlgili polis ekipleri, F.A.'nın ifadesini aldı. F.A. burada tüm suçlamaları reddetti. 

Saldırganın arkadaşı Emre A.'nın da ifadesine başvuruldu. İki adamın ifadelerinin tutarlı olması da gözlerden kaçmadı. Bunun önceden planlanmış bir cinsel saldırı olma ihtimali gözler önüne serildi.

 

 

Mahkemede hakim karşısına çıkacak

Savcılığa sevk edilen şüpheli F.A.'nın, "Cebir tehdit veya hile kullanarak cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Nitelikli cinsel saldırı" suçlarından cezalandırılmasını istedi. F.A. önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.