7 Ağustos tarihinde, saat 23.00 sularında lokasyonu Denizli'nin Pamukkale ilçesi Karahayıt Mahallesi'nde olan bir işletmenin otoparkında yaşanan olayda, 25 yaşındaki Ş.K. isimli kadın iki kişiyle birlikte otomobile binmek üzereyken kar maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırgan, içinde 3 kişinin bulunduğu otomobili kurşun yağmuruna tuttuktan sonra kendisini bekleyen ticari araca binerek ortadan kayboldu. 

Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ve jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), saldırganı ve suç ortağını yakalamak üzere çalışma başlattı.

1 AY BOYUNCA SIKI BİR TAKİP GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye'nin yeni bir kadın cinayeti haberi duymasının önüne geçmek üzere düğmeye basan yetkililer, 78 kameranın 326 saatlik görüntüsünü izledikten sonra tespit ettikleri şüpheli E.K. (38) ve ona yardım eden arkadaşları R.S. (45) ile D.K'nın (24) izine Kocaeli'de rastladı.

Saldırgan ve suç ortağı tutuklandı

Denizli JASAT, Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ve Kocaeli JASAT ekiplerince düzenlenen operasyonda şüpheliler gözaltına alındı. Sorgu sürecinin ardından saldırgan E.K. ve suç ortağı R.S. tutuklandı, D.K. isimli kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.