Eski CHP vekili Barış Yarkadaş, CHP'nin yüz kızartıcı taciz ve tecavüz olaylarına ilişkin sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise, Yarkadaş'ı "şov" yapmakla suçladı. Bunun üzerine Yarkadaş, çok ağır sözler kullanarak Kaftancıoğlu'na cevap verdi.

'BARIŞ YARKADAŞ İŞİN ŞOV KISMINDA'

Olanlardan sonra CHP'ye yakın Cumhuriyet Gazetesi'ne bir röportaj veren Canan Kaftancıoğlu, Barış Yarkadaş'ın söz konusu paylaşımı yaptığı zaman diliminde sözde sorumluluklarını yerine getirdikleri, o şahsın ihracıyla ilgili çoktan sürecin başlatıldğını iddia etti. Kaftancıoğlu, Barış Yarkadaş'ın ne yazdığıyla ilgilenmediklerini söyleyerek, "Yarkadaş biraz işin şov kısmında. O kısımla ilgileniyor." ifadelerini kullanınca Yarkadaş, çok sert bir şekilde cevap verdi.

'BEN YAVŞAKÇA BİR İLİŞKİYİ ORTAYA ÇIKARTTIM!'

Kaftancıoğlu'nun şov yapmakla suçladığı Yarkadaş, "Canan Hanım beni bu işin içine karıştırdığı için doğal olarak bana da kendisine cevap verme hakkı doğmuş oluyor. Neden mi? Çünkü ben oldukça yavşak bir ilişkiyi ortaya çıkarttım, deşifre ettim ve üzerine gittim. Biz hiçbir koşulda yavşaklığa izin vermeyeceğiz. Öyle bir dünya yok." dedi.