Futbol camiasından üzücü bir haber geldi. Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor kadrosunda 1,5 sene yer alan Faslı oyuncu Mohamed Abarhoun, mide kanseri hastalığı sebebiyle tedavi altında bulunduğu hastanede yaşamını yitirdi. Defans oyuncusu Abarhoun, mide kanaması sebebiyle İstanbul'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

HASTALIĞINDAN ÖTÜRÜ SAHALARA DÖNEMEDİ

Çaykur Rizespor ekibine Ocak 2019 tarihinde transfer olan defans oyuncusu Mohamed Abarhoun, 31 yaşında hayatını kaybetti. Defans oyuncusu, mide kanaması sebebiyle İstanbul'da bulunan bir hastanede tedavi görüyordu. Uzun zaman önce mide ağrısı şikayetiyle tedavi görmeye başlayan 31 yaşındaki Mohamed Abarhoun, rahatsızlığı sebebiyle bir daha yeşil sahaya dönme fırsatı bulamamıştı. Oyuncunun tedavisine İstanbul'da devam ediliyordu.

ÇAYKUR RİZESPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI

Oyuncunun eski takımı, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor; bir zamanlar Süper Lig'de forma giyen Mohamed Abarhoun için bir taziye mesajı yayınladı. Çaykur Rizespor, oyuncunun vefatıyla ilgili yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Bir süredir hastanede tedavi gören eski futbolcumuz Mohamed Abarhoun'un yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşamını yitirerek ebediyete intikal eden eski oyuncumuz Mohamed Abarhoun'a yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Abarhoun'un ailesi, yakınları ve futbol camiasına başsağlığı diliyoruz."