Ermenistan artık algı operasyonlarına resmi kurum ve yetkilileri de dahil etmeye başladı. Bu bağlamda gelen son habere göre, Ermenistan Kamu Radyosu'na ait resmi internet sitesinde bir haber yayımlandı. Algı oluşturmak için yayımlanan haberde, geçtiğimiz günlerde gerekirse Azerbaycan için cepheye giderek savaşacağını belirten ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın askerlik zamanlarından bir fotoğraf paylaşıldı. Fotoğraf, "Azerbaycan ordusunda öldürülen askerler" başlığının altında yer alan fotoğraflarla birlikte servis edildi. Skandal paylaşıma imza atan Ermenistan adeta alay konusu oldu.

KENDİ KENDİLERİNİ REZİL EDİYORLAR

Azerbaycan ordusu karşısında ne yapacağını bilemeyen Ermenistan, farklı yollara başvurarak kendini göstermeye çalışsa da tek yaptığı gülünç duruma düşmek oluyor. Serdar Ortaç'ı "Azerbaycanlı asker" olarak tanıtmaya çalışan Ermenistan, aynı hileyi daha önce "Güneyde zorlu çarpışmalar devam ediyor" başlığıyla yayınladığı bir haberde de yapmıştı.

Söz konusu haberde yine şarkıcı Serdar Ortaç'ın bedelli askerlik dönemlerinden kalma bir fotoğrafa yer verilmişti. İşte o gülünç haber...