Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın gerektiğinde Azerbaycan için cepheye gideceğine dair yaptığı açıklamaların ardından Ermenistan Kamu Radyosu, sanatçının askerlik dönemlerinden kalma fotoğrafları, "Güneyde zorlu çarpışmalar devam ediyor" ve "Öldürülen Azerbaycan askerleri" başlığı altında yayınlayarak alay konusu olmuştu. Sosyal medyada gülünç duruma düşen Ermenistan aynı skandalı tekrar etti.

Ermenistan Kamu Radyosu internet sitesinde "Bakü askerlerinin yüzde 99’unu kaybetse bile, iktidar uğruna durmayacaktır" başlığıyla yapılan bir haberde ünlü sanatçı Tarkan'ın fotoğrafı kullanıldı. 

OYUNCU ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN DE FOTOĞRAFINI KULLANDILAR

Skandallarla gündeme gelen Ermenistan'ın aynı zamanda ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin de askerlik fotoğraflarını haberlerinde kullandıkları ortaya çıktı. 

Alay konusu olmalarının ardından açıklama yapan Ermenistan Kamu Radyosu, olanları "teknik bir aksaklık" olarak nitelendirerek haberin içeriği ve fotoğrafının birbiriyle bağlantılı olmadığını söylese de kendini gülünç düşürmekten başka bir şey yapamadığını tüm dünya görmüş oldu.