Son dakika haberi: Ermenistan 27 Eylül tarihinde başlattığı hain saldırılara bir yenisini daha ekledi. Gelen son dakika bilgisine göre Ermenistan, Azerbaycan'ın Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ndeki Ordubad iline füzeli bir saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda sivillerin hedef alındığı, ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

ERMENİSTAN KÖYLERİ, MEZARLIKLARI VE OKULLARI VURUYOR

Azerbaycan ordusuna karşı duramayan Ermenistan çareyi sivilleri vurmakta buluyor. Bu bağlamda Azerbaycan'daki sivil yerleşkeleri sık sık hedef alan Ermenistan, bir savaş ve insanlık suçu işlediği halde dünya ülkeleri bu zulme hiçbir tepki göstermiyor. Geçtiğimiz günlerde köy okullarını, mezarlıkları ve sivil yerleşkeleri hedef alan Ermenistan, hatırlanacağı üzere Moskova zirvesinde alınan insani ateşkes kararına da saygı duymamış, ateşkesin daha ilk dakikalarında saldırmaya başlamıştı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ise, Dağlık Karabağ bölgesini geri alıncaya kadar harekatların devam edeceğini bildirmiş, bu bağlamda ilerleyen Azerbaycan askerleri, Ermenistan'ı bozguna uğratmayı başarmıştı.