Eline geçen her fırsatta cepheden kaçan ve soluğu Azerbaycan'ın sivil yerleşkelerini haince füzelerle vurmakta alan haydut devlet Ermenistan tarafından ortaya atılan, "Azerbaycan askerleri Ermenistan sivillerini vuruyor" yalanı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev'in belgelerle yaptığı paylaşımla ifşa edildi. Hacıyev, Ermenistan'ın provokasyon çalışmalarını baltaladı.

Ermenistan'ın provokasyonu ifşa oldu

Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla Ermenistan'ın provokasyon oyununu ortaya çıkaran Hikmet Hacıyev, ilk fotoğraf için; "Ermenistan tarafından vurulan Azerbaycan, Terter bölgesinin Alasgarlı köyü. Ermeni füzesinin motor kısmı bir masayı delerek yere girmiş." ifadelerini kullandı.

'Bari örümcek ağlarını temizleseydiniz!'

İkinci fotoğrafta ise yine Ermenistan'ın oyununu ifşalayan Hacıyev, fotoğrafın üzerinde işaretlenmiş bölgeye dikkat çekerek, "Örümcek ağlarını bile temizlemeyi unutmuşlar." ifadelerini kullanarak Ermeni provokasyonunu bozdu. Ermenistan bu hamlesiyle bir kez daha kendini küçük duruma düşürerek alay konusu oldu. 

Sosyal medya kullanıcılarının gülerek karşıladığı bu olayda, "Bari örümcek ağlarını temizleseydiniz." ifadelerini kullandığı görüldü.