Çukur’da Vartolu Ölüyor

Çukur dizisinin 31 ekim pazar günü yeni çekimlerinde Erkan Kolçak Köstendil tüm ekibe vada etti. Çukur dizisinin yüksek ihtimalle 102. bölümünde gösterilecek yeni bölüm sahnesinde VArtolu vuruluyor ve ölüyor. Bizim anladığımız kadarı ile Çukur dizisinde Vartolu’yu Çağatay Erdenet vuruyor.

Erkan Kolçak Köstendil Çukur’dan Neden Ayrılıyor?

Çukur dizisinin başrol oyuncusu ile yolların ayrılacağı daha önceden biliniyordu ancak bu oyuncunun kim olduğu belli değildi; sonunda Çukur’dan ayrılacak oyuncunun Erkan Kolçak Köstendil olduğu ortaya çıktı. Erkan Kolçak Köstendil Çukur setinden ayrılırken bu ayrılığın bir senaryo gereği olmadığını Çukur dizisinden kendisinin ayrılmak istediğini açıklamış, Erkan Kolçak Köstendil sette özellikle ailesi ve tiyatro işleri nedeniyle Çukur’dan ayrılmak istediğini belirtmişti. Bizim kulağımıza ise Erkan Kolçak Köstendil’in özellikle koronavirüs pandemi nedeniyle setten uzaklaşmak istediği yönünde bilgi geldi. öte yandan sette Erkan Kolçak Köstendil’in yani Vartolu Saadettin’in ölüm sahnesini göremedik. Bu nedenle de belki de Vartolu uzak bir yere giderek setten uzaklaşacaktır. Bu konuda ilerleyen günlerde kesin bilgi aktaracağız.


Erkan Kolçak Köstendil’in Çukur’dan ayrılması ile ilgili Çukur dizisi senaristi Gökhan Horzum’dan da bilgi geldi. Gökhan Horzum’da Erkan Kolçak Köstendil’in de ayrılığından dolayı üzgün olduğunu, son sezonda böyle ayrılıkların olacağını, olabileceğini söylemiş ve Erkan Kolçak Köstendil’in ayrılmasının tamamen kendi isteği ile olacağını açıklamıştı.

Çetin Tekindor ve Çağatay Ulusoy’unda Çukur’a Dahil Olacağı Yönünde Bilgiler Var

Daha önce Çukur dizisinde bir bütçe sıkıntısı olduğu bu nedenle de Çağatay Ulusoy Çukur ile anlaşamadığı bilgisi vardı; eğer bu bilgi doğruysa artık Çukur’da bütçe açıldı Çağatay Ulusoy Çukur’a dahil olabilir. Diğer taraftan kulislerden bize gelen bilgilerde Çetin Tekindor’unda Çukur dizisine dahil olmak için gün saydığı yönünde bilgiler var.


Çetin Tekindor’un Çukur’da Cumali amca karakteri ile Çağatay Ulusoy’un da Kulkan Erdenet karakteri ile Çukur’da yer alması bekleniyor.

Efsun Vuruluyor mu?

Cumali'nin yeni bölüm fragmanında Efsun'a giderek 'İdris Koçovalı'nın selamı var' demesi akıllara Efsun vurulacakmı sorusunu getirdi.