İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Seninle Oldu Sensiz Olmaz" sloganıyla başlatılan kampanya dijitale taşındı.

Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı döneminden Cumhurbaşkanlığına uzanan süreçte hayata geçirdiği projelerin yer aldığı klip yayınladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından paylaşılan klip, pek çok sosyal mecrada yayıldı. Twitter, Facebook ve Instagram başta olmak üzere sosyal mecralarda kısa sürede viral olan klip, 20 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi.

Kabaktepe, yaptığı paylaşımda, "Olsaydı dediğin ne varsa seninle oldu, Türkiye Yüzyılı sensiz olmaz." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen klipte yer alan sözler ise şöyle:

"Vaktidir sözü kuşanmanın/Gördün, tüm zamanların önünü ardını/Hem zorlukta hem de mutlulukta varsın/Her şey seninle oldu/Sensiz de olmazdı zaten/Gün oldu sırt sırta verdik/Bir ağacın gölgesinde/Gün oldu telaşla sokağa çıktık/Çarpıştık sancak uğruna/ Sensiz nasıl olacaktı ki/Yolumuz uzundu, beraber kısalttık/Enerjimiz yoktu, birlikte kazdık/Oysa zordu yaptıklarımızı anlatmak/Ama sen anlattın/Hep hayallerimizin peşinden koştuk/Biz koşmadık aslında resmen kanatlandık/Ne sevgiydi bizimkisi/Gece gündüz demeden çalıştık/Ya sen olmasaydın/Hep uyanık olmak zorundaydık/Bir gün yüküm ağır demedin/Bir gün olsun desteğini ve inancını eksik etmedin/Hep yanımızda oldun/Yılmak nedir bilmedin/ ki bugün/Başarıda gurur/Umutta yolculuk/İçimizde zafer/İrademizde birlik/ Yolumuzda kararlılık gösteriyorsak/Bu dava senin omuzlarında yükseldiğindendir/Olsaydı dediğin ne varsa seninle oldu/Türkiye Yüzyılı sensiz olmaz."