Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefetin tek derdi menfaatlerini korumak. Deste deste para balyalarından yapılan kuleleri siz de tv'lerden izlediniz. Nereye gittiği belli olmayan milyonlarca lira ve döviz var. Acemi genel başkan dahil parti yöneticilerinin hepsi ayrı telden çalışıyor. Meselenin daha vahim tarafı, meşhur hesap uzmanının ortalıkta esamesi yok.

'Bay bay Kemal' demiştim. Dediğim çıktı mı? Hiç kimse böyle bir para skandalını üç maymunu oynayarak geçiştiremez. Bu skandalı sağa-sola saldırarak geçiştiremezler. Bu rezaletten kendini kurtaramazlar. Çantalar dolusu bu paraların kimden alındığı, nerelerde harcandığı açıklanmak zorundadır" dedi.

Erdoğan, "Özgür efendi akılla mantıkla bağdaşmayacak darbe açıklaması yapıyor. Darbecilerden kendisine milli iradenin yerle yeksan edildiğine dair telefon gelecekmiş, o da bunu gençler yapıyor diye sevinecekmiş.

Devrik başkanları darbecilerin tanlarının arasından kaçmıştı. Özgür efendi yanına İBB Başkanı'nı da alsın Türk siyasetine bulaştırdıkları bu lekeden dolayı milletten özür dilesin. Siyasi rüştünü ispat etmek istiyorsa beklenen tavır budur. Sadece şu olaylar bile farkımızı ortaya koymaya kafidir. Darbe şakşakçılığını bıraksın."