Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen, "Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 86. Yıl Dönümü Programı"na katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında kadınları korumanın devletin vazifesi olduğunu vurgulayan Erdoğan, gündeminde taciz ve tecavüz olan CHP'nin bu konuda tek söz etmeye hakkı olmadığını dile getirdi.

TANK PALET FABRİKASI YALANINA NET CEVAP!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tank ve palet fabrikasıyla ilgili belgeleri ortaya koymalarına rağmen halen CHP'nin gündeminde bu konunun olduğunu söyledi. 

İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları...

Ben bunlar kadar yalanı huzurlu konuşan bir siyasetçi tanımadım. Sabah akşam yalan konuşuyorlar. Sakarya'daki tank palet fabrikası ile alakalı belgeleri ortaya koymamıza karşın hala onu konuşuyor. Buradan sana ekmek çıkmaz. Boşa uğraşma. Burada tamamıyla zarar eden bir yapınak varken şimdi buraya BMC ile ortak faaliyette olan Katar'ın kalkıp da burada yapmış olduğu yatırım ve cepten herhangi bir şey çıkmadı. Buranın restore edilmesi ile yenilenme sürecinde bu yapınak kendimize ait, tanklarımızın bakım onarımından tutun yeni adımlarda da yatırım olarak ortaya çıkmıştır.

TÜRK ASKERİNE 'SATILMIŞ' DİYEN CHP'Lİ VEKİLE SERT TEPKİ

Bay Kemal, senin vekilin benim askerime hakaret edecek, senin ağzından bununla alakalı negatif bir cümle çıkmayacak. Bu ulus seni affetmez. Biz Mehmetçiğimizi size yedirmedik, yedirmeyeceğiz. Bunların cibilliyetinde bu var. Bunlar hiç bir vakit milletin şanına yakışır asker olmadılar. CHP'li vekiller teröristlerin cenazelerine resmen omuz verip ortaya çıktı. Bu ahlaksız, terbiyesiz erkek cenaze namazında bile biri ile konuşurken sırıtıyor. Bu milletin kutsalına karşı siz etik olmayan yollara tevessül edemezsiniz. İlk seçimlerde bunlar oldukca büyük dersi alacaklar.