CHP'deki taciz, tecavüz ve yolsuzluklarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ikinci partisinin böyle utanç verici bir duruma gelmesinden utanç duyduklarını dile getirdi.

HER HIRSIZLIĞIN, TACİZİN HESABINI VERECEKSİNİZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına video konferansy yöntemiyle katılarak CHP'deki taciz iddialarıyla ilgili bir konuşma yaptı.

Erdoğan, "Her tacizin, tecavüzün ve hırsızlığın hesabını vereceksiniz. CHP bu utanç bataklığından çıkıp temizleyeceği yerde akıllara zarar davranışa başvuruyor." dedi. Erdoğan ayrıca, CHP'nin savunma sanayisindeki adımları doğrudan hedef almasını 'beşinci kol faaliyeti' şeklinde nitelendirdi.

BU NASİPSİZLERİN BAŞINDA CHP YÖNETİMİ VAR

Erdoğan, bir insanın toplumsal değerlerinden nasibini almamasının bir ok misali kendisine geri dönüp vurduğunu dile getirerek, bu nasipsizlerin baş kahramanları olarak CHP yönetimini gösterdi. Savunma sanayine yapılan saldırıların hiçbirinin masum olmadığını söyleyen Erdoğan, projeleri hedef alan her saldırının arkasında sinsi ve alçak bir niyet olduğunu söyledi.

CHP'NİN BU HALİNDEN BİZ UTANIYORUZ

Türkiye'deki ikinci partinin bu duruma gelmesinden kendilerinin utanç duyduğunu aktaran Erdoğan, suçluların cezalandırılması hususunda CHP'den kimsenin adım atmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, tecavüz olaylarını örtmesiyle ilgili tek kelime etmediğini belirten Erdoğan, "Bunlar buz dağının görünen yüzü. Derinlere inildiği zaman bakalım neler göreceğiz." dedi.