İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlıklarından itibaren, son 30 yıldır hep icraatlarıyla konuştuklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, beceriksizliğini bahanelerle örtmeye çalışanlardan değil, milletine hizmet edebilmek için engelleri aşanlardan olduklarını kaydetti.

“81 VİLAYETİMİZİN TAMAMINA MÜHRÜMÜZÜ VURMANIN BAHTİYARLIĞINI YAŞIYORUZ”

81 vilayetin tamamına mühürlerini vurmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün, eser ve hizmet siyasetimizin sembolleri İstanbul’la birlikte Arnavutköy’ün de dört bir yanında yükseliyor” dedi.

Pek çok yatırımı, projeyi, hizmeti İstanbul’a kazandırmanın sevincini yaşadıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aşkınan çalışan yorulmaz' diyerek sizin için, İstanbul için, 85 milyonun tamamı için koşturmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin etrafı ateş çemberiyle çevrili, çok zorlu bir coğrafyada olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Karadeniz’in hemen öte tarafındaki kanlı savaş 2 yılını tamamladı, üçüncü yılına girdi. Komşumuz Suriye 13 yıldan fazladır istikrara, barışa, huzura kavuşamadı. Gazze’de masum sivillere yönelik soykırımı hepimiz, içimiz kan ağlayarak takip ediyoruz. Moskova’da düzenlenen vahşi terör saldırısı, durumun hâlâ ne kadar kritik olduğunu hepimize gösterdi. Kısa sürede suların durulmayacağını, dünyamızın çok zor günlere gebe olduğunu görüyoruz.”