Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi büyütmek ve güçlendirmek için attığımız her adımda engellemelerle karşılaştık.

Emperyalistlere içerden destek veren figüranlar var. CHP'nin takındığı tutum endişe vericidir.Geçtiğimiz Mayıs ayında kurdukları tuhaf ittifakı hatırlıyorsunuz. Bu 6'lı masa dağıldı. Buı dersi siz verdiniz. Bunların hepsinin akıbeti aynı olacak. Ülke ve millet adına ortak bir payda olmadığı için seçim bitince darmadağın oldular" ifadelerini kullandı.

“ANKARA, TÜRKİYE YÜZYILI’NIN İNŞASINA HAZIR”

Ülkenin her karışını ilmik ilmik ördükleri yatırımların hazırlıklarını Ankara’da yaptıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Milletimizin her bir ferdinin hayatına dokunan hak ve özgürlük reformlarımızı burada gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına atıfla hazırladığımız 2023 hedeflerimizi Ankara’yla birlikte fiiliyata geçirdik.  Şimdi burada bu meydanda aynı hissiyatı, aynı heyecanı, aynı azmi görüyorum. Allah’ın izniyle, Ankara, Türkiye Yüzyılı’nın inşasına hazır.”

Ankara’nın her şeyin en iyisine, en güzeline, en modernine layık olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Ankara’yı, altyapısıyla, üstyapısıyla, şehir içindeki ve kırsaldaki mahalleleriyle Türkiye Yüzyılı’na hazırlamayı vaat ediyoruz. Başkentimizi, içinde oturanlarının ve çalışanlarının huzurla ‘işte benim şehrim’ diyeceği konuma getirmek istiyoruz. Sadece bu değil, Ankara buraya gelen ve gören herkesin hayranlık duyacağı bir şehir olmalıdır. Caddeleriyle, parklarıyla, ulaşımıyla, altyapısıyla, sosyal ve kültürel donatılarıyla hep birlikte gurur duyacağımız bir Ankara’nın peşindeyiz” diye ekledi.