Örgüt üyeliği, FETÖ yöneticiliği ve siyasi ve askeri casusluk suçlarıyla yargılanan 4 sanığın dava dosyasına İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ'ın beyanları ilave edildi. Sanıklar arasında eski istihbaratçı Enver Altaylı ve damadı da yer alıyor. 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinden ihraç edilmişti. Tüm bu gelişmelerin ardından gelen bilgilere göre Ümit Özdağ'ın, eski istihbaratçı Enver Altaylı ile ilgili beyanları, Altaylı ve damadının da yer aldığı 4 sanığın FETÖ yöneticiliği, siyasi ve askeri casusluk ve örgüt üyeliği suçlarından yargılandıkları dava dosyasına eklendi.

ÜMİT ÖZDAĞ, ENVER ALTAYLI HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti'den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı özel bir televizyon programında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve eski istihbaratçılardan, FETÖ ile yargılanan Enver Altaylı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Özdağ, Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu ileri sürmüş, bu doğrultuda Kavuncu'nun Enver Altaylı ile olan ilişkisini de tek tek anlatmıştı.

Özdağ, Altaylı'nın parti kurulmasına karşı çıktığını, söz konusu parti kurulduğu takdirde kapanacağını, onun yerine sokağa dökülmelerini söylediğini ifade etmişti.

ÖZDAĞ, İYİ PARTİ'DEN İHRAÇ EDİLDİ

Iyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cü olmakla suçlamasından ötürü Disiplin Kurulu'na sevk edilen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde partiden ihraç edildi. Ümit Özdağ bu ihraç kararını beklediğini, bu sebeple kararı hiç şaşırmadığını ifade etmişti. İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ hakkını yargıda arayacağını beyan etmişti.