Oyunculuklarını Nebi Sefa İşkur ve Canberk Yapıcı’nın gerçekleştirdiği “b”, 2 Mayıs Perşembe saat 20:30’da, Endless Art Taksim’de sahnelenecek.

3 Mayıs Cuma günü saat 18:00’de “Edebiyatla Seyahat” oyunu Endless Art Taksim’de olacak.

4 Mayıs Cumartesi saat 20:30’da Endless Art Taksim’de sahnelenecek olan “Damgalı”, farklı sosyal statü, geçmiş ve arka plana sahip iki ana karakterin etrafında dönüyor. Bir avukat ve bir mahkum üzerinden topluma bir projeksiyon sunmayı hedefliyor.

5 Mayıs Pazar günü saat 18:00’de sahnelenecek olan “Prenses Hamlet” oyununda; Penses Hamlet ; Danimarka kralı olan babasının ölümünden sonra bunalıma girer. Eski kralın ölümü üzerinden daha iki ay geçmeden, amcası Claudius annesiyle evlenmiş ve tahta geçmiştir. Bu arada babasının hayaleti ruhsal çöküntü içindeki Hamlet’e görünür ve kendisini öldürenin Claudius olduğunu söyleyerek öcünü almasını ister. Peki prenses Hamlet bunu başarabilecek midir? William Shakespeare'in Kaleme aldığı ve Birol Yıldırım'ın uyarladığı bu ölümsüz Eser tam anlamıyla gerçek bir trajedi hissi yaratacaktır.

5 Mayıs Pazar günü saat 20:00’de “Bir İdam Mahkumunun Son Günü” adlı oyun Endless Art Taksim’de sahnelenecek. Oyunda; Yokluk ve sefalet içindeki bir adamın mecbur kalarak sırf ailesine bakabilmek için işlediği bir suç yüzünden idam cezasına çarptırılması ve bu cezanın bir zindanda altı hafta boyunca uygulanacağı günü beklemesini konu alınıyor.

8 Mayıs Çarşamba saat 20:30’da sahnelenecek “Zümrüt Hanımın Yadigarları” oyunu eksenine “Ölüm – Hayat – Aidiyet” kavramlarını alıyor. Aynı zamanda özgün metniyle, Tayfa Performans’ın ilk oyunu. Oyunculukları ise Gupse Esila Ay ve Laçin Ergül gerçekleştiriyor.

10 Mayıs Cuma 20:30’da “Binbir Gece Rüyaları”, 11 Mayıs Cumartesi ve 12 Mayıs Pazar saat 12:00 ve 17:00’de atölye oyunu “Motor...Aksiyon! Sessizlik!” Endless Art Taksim’de olacak.

11 Mayıs Cumartesi saat 20:30’da, Endless Art Taksim’de sahnelenecek olan “Folie à Deux” Jean Genet’in “Hizmetçiler” oyunundan esinlenerek bir performans metni olarak yazıldı. “Folie à Deux”; birbirinden doğan, birbirini doğuran, deliliğe tutulmuş iki kişinin ritüelistik törenini performatif bir anlatımla gözler önüne serer. Birbirine benzemekten nefret eden iki kadın, birbirini yansıtan iki ayna gibidir. Sistemin dışına itilmiş bu iki kadın, kendi yarattıkları kurmaca bir düzen içerisinde var olmaya çalışmaktadır.

16 Mayıs Perşembe günü saat 20:30’da “Tüy” oyunu Endless Art Taksim’de olacak.

Trajedi ve dramın harmanlandığı “Mavi Müzikhol” oyunu, 17 Mayıs Cuma ve 26 Mayıs Pazar akşamları saat 20.30'da sahne alacak. Gülşah Yavuz ve İpek Yorulmaz'ın başrollerini paylaştığı gösteride, Elçin Gürler'in kaleminden çıkan hikâye ve Muharrem Uğurlu'nun yönetmenliği ile seyircisiyle buluşacak.

Özdemir Nutku Ulusal Oyun Yazma Yarışması’ndan ödülle dönen “Einstein Kumpanyası” oyunu Einstein Kumpanyası 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20:30’da Endless Art Taksim’de sahnelenecek.

19 Mayıs Pazar günü saat 17:00’de “Harmonizen Akademi Doğaçlama Tiyatro Gösterisi” Endless Art Taksim’de sahnelenecek.

Dejan Dukovski imzalı trajedi ve dram oyunu “Boş Şehir”, 21 Mayıs Salı saat 20:30’da Endless Art Taksim'de sahnelenecek.

Polisiye komedi türündeki “Şahsi Değil”, 23 Mayıs Perşembe günü saat 20:30’da Endless Art Taksim’de sahnelenecek.

“Bir İntiharın 30. Provası”, 24 Mayıs Cuma 20:30’da izleyicilerle buluşacak. Oyunda, beyaz yakalı, evli ve otuzlarında olan Özgür’ün, çocukluk travmaları, sıkışmış kalmış bir yürek, anksiyeteleri izleyicilere aktarılacak.

25 Mayıs Cumartesi saat 20:30’da sahnelenecek “Moskova’da Bir Gece”, Alican Kaçmaz, Ayşe Gökçe Gökçay, Dicle Zilan Toğal, Enes Karaçay ve Canberk Yapıcı'nın oyuncu kadrosuyla tüm trajediyi ve dramıyla etkileyici bir sahne performansı sunacak. Canberk Yapıcı'nın yazarlığını, Onur Somay'ın ise yönetmenliğini üstlendiği oyun, izleyicilere keyifli bir akşam vaat ediyor.

27 Mayıs Pazartesi günü saat 20:30’da Yüzleşme, 31 Mayıs Cuma günü saat 21:00’de “Lulu’s Cabaret” Endless Art Taksim’de sahnelenecek.