Fenerbahçe Kulübü'nün yeni transferlerle anlaşma sağlamasında en büyük pay sahiplerinden olan eski Fenerbahçe'li futbolcu Emre Belözoğlu'nun, bugün Ülker Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'nin yeni Sportif Direktörü olarak görev yapacağı öğrenildi. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olarak görev yapacak.

 

'TRANSFER YAPMAK BAŞARI DEĞİLDİR'

Yeni sportif direktör Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'un verdiği görevin ardından oturup bir proje çizdiklerini söyledi. Adının çok kez gündeme gelmesinden rahatsızlık duyduğunu belirten Belözoğlu, transfer sürecinin arkasında yalnızca kendisinin değil, koca bir ekip olduğunu vurguladı. 

Ciddi yönde planlamalar yaptıklarına dikkat çeken Belözoğlu, transferi hiçbir zaman başarı olarak görmediğinin altını çizdi. Doğru oyuncularla anlaşma imzaladıklarını söyleyen yeni sportif direktör, şampiyonlukla birlikte daha uzun planlama sürecine geçiş yapacaklarını söyledi.

Altyapıda top koşturan sporcular

En büyük hayalinin Türkiye'de altyapı takımlarında top koşturan çocuklara inanarak Fenerbahçe formasını giydirmek olduğunu ifade eden Belözoğlu, altyapıyla birlikte daha cüretkar bir sorumluluk istediğine dikkat çekti. Başarıya doğru ilerlediklerirni, skor tabelalarının Fenerbahçe lehine göründüğünü belirten Belözoğlu, "İyi günlerin yanında kötü günler de olacak. Ben sen demeden biz olarak yönetebilmek. Bunu iyi yapabilecek bir ekip var. Başkanımızın, hocamızın önderliğinde burayı daha güzel günlere çalışacağız." ifadelerini kullandı.