Gelen son dakika haberi, Türkiye'de sosyal medyanın gündemine oturdu. Aydın'ın Didim ilçesinde, günlerdir kayıp olan 59 yaşındaki Hatice Tusu, 4 günlük arama çalışmalarının sonucunda bataklıkta bulundu. Sevgilisi S.A. tarafından öldürülen kadının cansız bedeni bataklığın içinde bulundu. Katil sevgilisi ise cinayet işlediğini kabul ederek suçunu itiraf etti. Konuyla ilgili Müge Anlı'da yeni detaylara ulaşıldı.

ERKEK ARKADAŞI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Didim'de ikamet eden 59 yaşındaki emekli hemşire Hatice Tusu'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Kayıp başvurusunun ardından aramaya başlayan polis ekipleri, 10 Ekim'de Efeler Mahallesi'nde bulunan evinden ayrılan ve bir daha görülmeyen kadını bulmak için güvenlik kameralarını inceledi. Ekipler kadının en son erkek arkadaşı S.A. ile buluştuğu görüldü. S.A. gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf etti.

Tartıştıktan sonra boğazını sıkarak öldürdü

Sorgu esnasında cinayeti kabul eden S.A., emekli hemşireyle kavga ettiktent sonra boğazını sıkmaya başladığını, kadının burnundan kan gelince öldüğünü fark ettiğini söyledi.

OĞLU SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAYINLAMIŞTI

Cinayete kurban giden kadının oğlu Taylan Öner, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Güvenliğimizden endişe ettiğim için güvenlik önlemleri almaya koyulduk. İzmir'den elektronik kapı kilitleri ve güvenlik kamerası gibi önleyici önlemler sipariş ettik.

Bu süreçte annemin burada olmamasının iyi olacağını düşünerek bugün, yani 12 ekim Pazartesi günü için Bodrum havalimanından Ankara'ya anneme uçak bileti aldık.

Bir haftalığına sevdiği arkadaşlarının yanına gidecekti. Biz de bu arada evimizin etrafındaki güvenlik önlemlerini kuvvetlendirecektik. Didim ve Aydın civarındaki yetkili tüm kurumlar devrede.

Evimiz ve çevresindeki güvenlik kameralarını tek tek arıyoruz bir sonuca varmak umuduyla. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin."