Denizli’de tedavisinin devam ettiği hastaneden elindeki serum ve kolundaki damar yolu ile kaçan hasta, çarşıda dolaşırken bekçilere yakalandı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki Ahmet Gözüm, KOAH ve mide kanseri şikayetleriyle başvurduğu Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hastanede rahat edemeyen Gözüm, soluk alamadığını ifade ederek doktorlardan izin istedi. Tedavisi devam ettiği amacıyla hastaneden ayrılması uygun görülmeyen Gözüm, devayı hastaneden kaçmakta buldu.

Gizlice yattığı servisten çıkan Gözüm, güvenlik görevlilerini de geçerek hastanenin arka tarafından kaçtı.

BEKÇİLERİN DİKKATİNDEN KAÇAMADI

Kolundaki damar yoluna halen akmakta olan serum poşetiyle birlikte kentin en işlek noktası Bayramyeri Meydanı'nda dolaşmakta olan Ahmet Gözüm, yaya devriye vazifesini yerine getiren çarşı ve mahalle bekçilerinin dikkatinden kaçamadı. Gözüm'ü durdurup bir banka oturtan bekçiler, 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Çarşı ve mahalle bekçilerine hastaneden neden kaçtığını söyleyen 52 yaşındaki Ahmet Gözüm'ün samimi itirafları renkli görüntüler oluşturdu. Hastaneden kaçışıyla alakalı samimi itiraflarda bulunan Gözüm, “Hastaneden kaçtım. Bende KOAH ve mide kanseri hastalığı var sayın ağabeyim. Hastanede soluk alamadım, darlandım. İzin istedim. doktorlar ve güvenlik bırakmak istemedi. Mecburen arka taraftan kaçtım. Kolumdaki serumla birlikte kaçtım” dedi.