Gelen son dakika haberine göre: Elazığ'ın Sivrice ilçesinde, şiddeti 4.1 olan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son ölçümlerine göre depremin merkez üssü Sivrice olarak kaydedildi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son deprem ölçümlerinde Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde 4.1 şiddetinde  bir deprem olduğu belirtildi. AFAD'ın yaptığı duyuruya göre, söz konusu deprem hadisesi saat 14.09'da meydana geldi. Depremin merkez üssünün Sivrice ilçesi olduğu ifade edildi. Deprem 4.1 şiddetinde ve 11 kilometre derinlikte meydana geldi. Elazığ deprem sarsıntısı çevre il ve ilçelerde ikamet eden vatandaşlar tarafından da hissedildi. 

ELAZIĞ'DA KORKUTAN DEPREM OLDU

Öte yandan Kandilli Rasathanesi'nin de Elazığ'daki depremle ilgili bir bilgi notu paylaşımı yaptı. Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünü Kavaktepe olarak belirlerken, derinliğinin 5 kilometre olduğunu kaydetti. Depremle ilgili herhangi bir can veya mal kaybı bilgisi taraflara iletilmedi, ancak bölgede depremi hisseden vatandaşlar kısa süre için paniğe kapıldı.

ÖĞLEDEN SONRA VAN'DA DEPREM MEYDANA GELMİŞTİ

Elazığ'daki depremin yanı sıra bugün Van ilinde de deprem oldu. Van'daki Çatak ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 3.8 olduğu belirtildi. Deprem, saat 12.31'de oldu.