Gelen son dakika bilgisine göre Ege Denizi'nde şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir, İstanbul gibi illerde yoğun olarak hissedildi. İstanbul'da vatandaşlar tarafından hissedilen bir deprem yaşandı. Deprem vatandaşların büyük paniğe kapılmasına sebep oldu.

İstanbul'da korkunç deprem!

AFAD tarafından geçilen bilgiye göre, Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem, Ege Denizi çevrelerinde, İzmir ve İstanbul gibi illerde oldukça yoğun olarak hissedildi. Deprem çok uzun sürdüğünden vatandaşlar paniğe kapıldı. Depremin herhangi bir olumsuzluğa sebep olup olmadığı henüz bilinmiyor. Can ve mal kaybına ilişkin bilgilendirme yapılmadı.

AFAD Twitter üzerinden açıklama yaptı

Deprem sonrasında vatandaşlar soluğu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin internet sitelerinde aldı. Sitelerde büyük yoğunluk yaşandı. AFAD ise Twitter hesabı üzerinden depreme ilişkin açıklamada bulundu.

İzmir Alsancak'ta pek çok bina çöktü

Gelen bilgilere göre depremin yoğun olarak hissedildiği İzmir ilinde Alsancak ilçesinde bulunan pek çok bina çöktü. İzmir Bornovo'da ise 8 katlı bir binanın çöktüğü öğrenildi.