Yeni sezona bomba gibi bir hazırlık yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adı ile bilinen EDHO dizisi müthiş bir transfer ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefleyen reyting rekortmeni dizi İlyas’ın yerine yeni bir ‘Baba’ getiriyor.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni uzun soluklu dizilerinden EDHO yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. 6 sezonu geride bırakarak 7. sezona hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba’nın yapımdan ayrılacağı konuşulurken bambaşka bir isim şimdiden herkesi heyecanlandırıyor.

KESİN BİR KARAR VERİLMEMİŞTİ

Yaz aylarında sezon finali yapan EDHO dizisinin başkarakterlerinden İlyas’a hayat veren Akbaba, sinema tutkusuna da kaldığı yerden devam ederken Anka adlı film projesine imza atmış ancak o konuda kesin bir karar verilmediğinden yarım kaldığı bile söylenmiş.

Ancak asıl olan ise Akbaba’nın yeni sezonda EDHO dizisinden ayrılacağı konusu gündeme geldi. Esas bombada işte tam bu anda yaşandı. Final yapan Ay Yapım imzası Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakterine hayat veren Ercan Kesal’in yeni sezonda EDHO’da baba karakterine bürüneceği ve Hızır Çakırbeyli’nin yanında olacağı iddia edildi.

7. sezon için şimdiden gün saymaya başlayan EDHO dizisi için hayranlarda yeni bölümleri büyük bir merakla beklerken gelen Kesal haberi herkesi farklı beklentilerin içerisine sürükledi.

Usta sanatçı Ercan Kesal son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakterini canlandırmış ancak son sezon öncesinde senaryo gereği ölerek diziye veda etmek zorunda kalmıştı.