Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına temposunu kaybetmeden devam ediyor. Düzce’de esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Özlü kendisine yöneltilen talepleri can kulağı ile dinlerken, “Bu şehri daha da güzelleştirmek için hazırız, kararlıyız. Projelerimiz hazır. Bunları sizin önerilerinizi dikkate alarak hazırladık. Daha da geliştirmek üzere isteklerinizi bize iletin” dedi.

Düzce esnafından Özlü’ye destek!

İstanbul Caddesi ve Büyük Camii çevresindeki esnafları dükkanlarında ziyaret eden Özlü, yeni dönem için hazırladığı projeleri içeren Düzce için 100 Proje kitapçığını esnaflar ile paylaştı. Bugüne kadar yapılan belediye hizmetlerine yönelik esnafların görüşlerini de soran Başkan Özlü; “Düzce’yi kalkındırmak bu şehrin güzelliğine güzellik katmak için bizimle olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şehrimizin can damarı çarşı içinde hizmet veren esnafımızın bizden beklentileri öncelik sıramızda en üstlerdedir. Bizden talep edilen ne varsa, gerekli olan her hizmeti vatandaşımız ile buluşturmak için bugüne kadar çok çalıştık, Allah’ın izni ve sizlerin teveccühü ile bundan sonra da çok çalışacağız” dedi.

Düzce esnafından Özlü’ye destek!

Dükkanlarında Başkan Özlü’yü ağırlayan esnaflar da belediye hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek “Belediye başkanımızın yanındayız. Hizmetlerini hep birlikte görüyoruz. Kendisini yeni dönem için de destekleyeceğiz inşallah” diyerek desteklerini dile getirdi.