Düzce şehir merkezinde Küçüksu ve Şaguç Köprüsü arasındaki 430 metre mesafede toplamda 32 bin 700 metrekare yer üzerinde yapımı devam eden Asar Deresi Projesi 1. Etabı şekillenmeye devam ediyor.

Çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, proje içinde yer alan amfi basamaklarının beton dökümünü tamamladı. Doğal seyir alanı özelliği taşıyan ve Asar Deresi karşısına konumlandırılan amfi basamakları 7 adet basamaktan oluşuyor. Köprü yapımı için gerekli alt yapı donanımlarının tamamlanması ile birlikte mücbir sebep ortaya çıkmaması ve hava şartları el verdiği sürece projenin yapımı kesintisiz şekilde devam edecek.

“KENT KİMLİĞİNE KATKI SAĞLAYACAK PROJE”

Düzce’nin kentleşmesi ve gelişmesine büyük katkı sağlayacak proje hakkında açıklama yapan Başkan Özlü “yaşadığımız felaketler ve yitirdiğimiz canlar yüreğimizde büyük bir acı olarak dursa da yeniden ayağa kalkmak için çalışmaya devam ediyoruz. Düzce’mizin günden güne gelişmesi ve kent kimliğini kazanması açısından Asar Deresi Projesi’ni çok önemsiyoruz. Bu yatırım şehir merkezimizin iki yakasının en büyük bağlantısını sağlayacak. Asar’ın çevresine böyle estetik bir dokunuş çok yakışacak. En kısa zamanda bitirmek için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Kendilerine kolaylıklar diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.