Başkan Özlü, “Dünya Düzce Günleri" geleneksel hale gelecek ve Sonbaharda 1 hafta sürecek konserler serisi olacak” müjdesi Düzceliler tarafından coşkuyla karşılandı.

Düzce’nin adının dünya genelinde bilinmesi ve Düzcelilik ruhunun daha da pekişmesi amacıyla Başkan Dr. Faruk Özlü tarafından Ağustos ayının ilk günü olarak ilan edilen Dünya Düzce Günleri, bir dizi konserle şehir merkezinde kutlandı.

8 gün boyunca Anıtpark meydanında gerçekleştirilen konserler hem Düzce’nin adını duyurdu hem de Düzcelileri müziğe doyurdu.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Bu yıl ilki düzenlenen Dünya Düzce Günleri’nin geleneksel hale getirileceğini ve her yıl Ağustos ayının ilk gününden itibaren 8 gün boyunca konserler ve çeşitli etkinliklerle kutlanacağının altını çizen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü,” Düzce’miz her şeyin en güzeline en iyisine layık. Şehrimizi sadece ülke genelinde değil tüm dünya genelinde hak ettiği üne kavuşturmak için yola çıktık. Dünya Düzce Günleri de bu projemizin bir parçasıdır. Düzcelilik ruhu ve kardeşliğini tüm dünyaya göstermek istiyoruz. 8 gün boyunca birbirinden önemli sanatçıları ve grupları Düzce’mizde ağırladık. Konser alanımız her akşam binlerce Düzceli ile doldu taştı. Düzce’mizin bu konserler serisine ihtiyacı olduğunu gözledim. Dünya Düzce Günlerine sahip çıkan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Özlü daha sonra reji aracına geçerek drone görüntülerini izledi.

DERYA ULUĞ DÜZCE’Yİ SALLADI

Dünya Düzce Günlerinin son gününde ünlü sanatçı Derya Uluğ sahneye çıkarak Düzcelilerle birlikte şarkılarını söyledi. Birbirinden güzel şarkılarıyla alanı dolduranlarla bir araya gelen Derya Uluğ, Düzce’yi salladı. Düzceliler sanatçı Uluğ’a eşlik ederek etkinliklerin son akşamında da gönüllerince eğlendi.

Öte yandan Düzceli ünlü tiyatro oyuncuları Mehtap Bayri ve Nurullah Çelebi de Anıtpark meydanında kurulan sahnede Düzcelilere hitap etti. Bayri, “Düzceli olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

SONBAHAR KONSERLERİ SÜRPRİZİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, gecenin sonunda sürprizini açıkladı. “Düzce Seninle Gurur Duyuyor” sloganları altında konuşmasına devam eden Özlü, “Sonbaharda konserleri tekrarlayacağız. En güzel, en güçlü seslerle konserler yapacağız. Sonbaharda gerçekleştireceğimiz konserler serisi 1 hafta sürecek dedi.